Witsanu

วัตถุดิบ

ส่วนผสมของขนมปังเนยสด
แป้งพัดโบก(แป้งสาลีสำหรับทำเค้ก)             300 กรัม
ผงฟู                                                                    1 ช้อนโต๊ะ
เนยสด                                                                 500 กรัม
EC                                                                      2 ช้อนโต๊ะ
เกลือ                                                                    1 ช้อนชา
น้ำตาลไอซิ่ง                                                       500 กรัม
ไข่ไก่                                                                      10 ฟอง
วนิลา                                                                  1 ช้อนโต๊ะ
น้ำมะนาว                                                           1 ช้อนโต๊ะ

ใส่ความเห็น

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: